Vuokrausehdot

VUOKRAUSEHDOT

 

Vuokra aika – vuokra aika voidaan sopia joustavasti ja se on lähtökohtaisesti vuorokauden mittaisissa vuokrauksissa vähintään 20 tuntia, niin että vuokrauksen alkamispäivänä sauna luovutetaan klo. 13.00 ja se noudetaan paikalta seuraavana aamuna klo 11.00.

Varauksen yhteydessä tehdään sähköpostitse vuokrasopimus, jossa vuokraaja ilmoittaa haluamansa käyttöpaikan, jonka käyttöoikeudesta ja turvallisuudesta vastaa vuokraaja. Tarvittaessa vuokraaja on itse yhteydessä halutun paikan omistajaan tai tilan haltijaan. Voimme tarvittaessa myös antaa neuvoja ja selvittää haluttua paikkaa yhdessä kanssanne.

Vuokrauksen aikana saunavaunua ei saa itse liikuttaa, eikä jälleen vuokrata.

Vuokralle ottaja on vastuussa mahdollisesta vahingosta, joka vaunuun aiheutuu, normaalia kulumista lukuun ottamatta. Vahingon sattuessa otathan välittömästi yhteyttä meihin.

Ennen saunan käyttöä ja lämmitystä, vuokralle ottajan tulee tutustua huolellisesti käyttöohjeisiin, jotka toimitetaan sähköpostitse varauksen yhteydessä, sekä kirjallisena vuokrauksen ajaksi.

Lasku toimitetaan varauksen vahvistuttua ja siinä on maksuaikaa 15-päivää, kuitenkin niin että laskun tulee olla maksettu ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa.

Varauksen peruuntuminen. Jos haluat peruuttaa varauksen, ota yhteyttä: info@saunarentola.fi  30-päivää ennen varausta tehdystä peruutuksesta annetaan täysi hyvitys, alle 30-päivää aikaisemmin tehdyistä peruutuksista peritään 70€ peruutusmaksu.  

Pidätämme oikeuden muutoksiin ehdoissa.