Meistä

MEISTÄ

Mielestämme elämästä tulee nauttia. Parhaiten se onnistuu hyvässä seurassa, eli itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Toivomme, että saunamme voi tarjota elämyksellisiä ja rentouttavia hetkiä juuri sinulle ja tärkeille ihmisille ympärilläsi.

Sauna Rentola on syntynyt kolmen ystävän halusta tehdä juttuja, jotka lisäävät hyvinvointia ympärillämme. Asuinyhteisöstämme myös puuttui sauna, mistä ajatus liikkuvan saunan rakentamiseen lähti. Meistä sauna on ihana tapa rentoutua ja tuoda ihmisiä yhteen.

Meille tärkeitä arvoja ovat yhteisöllisyys, ympäristöystävällisyys ja lähestyttävyys.

Sauna tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiselle ja puhdistumiselle niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Löylyn lämmössä voi ottaa rennosti ja jättää matkasta turhat huolet. Saunassa saa olla ja kohdata ihmisiä ihmisinä.

Liikkuvat saunat tuovat lisäksi jotakin uutta ja raikasta suomalaiseen saunaperinteeseen. Saunavaunun liikuteltavuus mahdollistaa saunomisen erilaisissa, yllättävissäkin ympäristöissä.

Näemme tulevaisuuden täynnä mahdollisuuksia hyvinvointi-elämyksiin ja saunomiseen liittyen. Olemme innovatiivisia ja avoimia myös mahdollisille yhteistyö-kuvioille.

RENTOLA TIIMI 
Petteri
Petteri

Saunan rakentaja ja lempeämielinen kuljettaja joka toimittaa saunan paikkaan kuin paikkaan. Petteri on koulutukseltaan puuveneenveistäjä, suhtautuu innolla uusiin haasteisiin ja rakkaudella luonnon materiaaleihin.

Saija
Saija

Rentolan markkinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaava iloinen innostuja. Saija on yhteisöllisyydestä ja esteettisyydestä nauttiva tyyppi Rentolan puhelinlangan päässä, hymy huulilla!  

Peter
Peter

Yritysmaailman konkari ja hymysuinen maailmanmatkaaja. Peter vastaa Rentolan talouspuolesta ja supliikkina herrasmiehenä edustaa tiimiä tarvittaessa. 

TAATTU TYYTYVÄISYYS

Meille tyytyväisyytesi on sydämen asia ja uskomme että saunamme tarjoaa nautinnollisen elämyksen vaativammallekin saunojalle! Jos sinulla on mitään kysyttävää saunaamme ja palveluamme koskien, ethän epäröi ottaa yhteyttä, löydämme sopivan ratkaisun varmasti! 

info@saunarentola.fi

YHTEISTYÖSSÄ 
Meistä
Meistä
Meistä
Meistä