Palju

PALJU 

Näyttävä Rentola palju on 6-7 henkilön puulämmitteinen kylpypalju, joka on oiva lisä juhliin tai tapahtumiin. Paljun sisäosa on ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä näyttävän näköisen sekä hygieenisen käyttää. Paljussa on todella tehokas kamiina ja käyttövalmiiksi vesi lämpenee alle kahdessa tunnissa veden alkulämpötilasta riippuen.
Palju on itse noudettavissa Herttoniemestä  ja sitä voi kuljettaa B-kortilla. Kärry tarvitsee tasaisen alustan ja noin parkkiruudun verran tilaa. Halutessanne palju voidaan myös toimittaa toivottuun paikkaan.
Vuorokauden vuokra-aika alkaa lähtökohtaisesti klo 13.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 11.00. Tarvittaessa vuokra ajat ovat neuvoteltavissa ja sovittavissa joustavasti tarpeenne mukaan.
Vuokraushintoihimme kuuluu polttopuut sekä muut tarvittavat välineet paljun käyttöön kuten täyttö- ja tyhjennysletkut sekä liittimet. Palju toimitetaan aina pestynä ja desinfioituna.
 
Kaipaatko tapahtumaasi saunalle tai paljulle lämmittäjää? Kysy myös tarjousta täyden palvelun paketeille saunan tai paljun kanssa!
 
 Tee varaus tai kysy rohkeasti lisätietoja: 
 info@saunarentola.fi 
+358 40 258 0026
 

110€ 

VUOROKAUSI  ITSE NOUDETTUNA

sis. alv. 24%


190 €

KOKO VIIKONLOPPU (PE-MA) ITSE NOUDETTUNA

sis. alv. 24%


170 €

VUOROKAUSI TOIMITETTUNA

sis. alv. 24%


250 €

KOKO VIIKONLOPPU (PE-MA) TOIMITETTUNA 

sis. alv. 24%


Hintoihin sisältyy polttopuut

sekä tarvittava välineistö

paljun täyttöön,

tyhjennykseen ja käyttöön. 

PALAUTTEET
 •  

  Saunavaunu Rentola oli meillä mukana kesäkauden avajaisbileissä, joissa oli mukana koko henkilökunta ja myymäläremonttia tekemässä ollut talkooväki. Sauna oli tilojemme ulkopuolella ja mukana oli myös paljuja. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja porukka tykkäsi saunasta todella paljon. Saunaa ihmeteltiin että saa noinkin hienon liikkuvan saunan mukaan ja kumminkin niin tilava, ja että vielä puusauna joka on jo harvinaista pääkaupunkiseudulla. Meitä oli iso porukka ja tuntui että silti oli tilaa. Ehdottomasti suosittelin myös muille! Olisi hyvä vetonaulaksi vaikka muunkinlaisiin asiakastapahtumiin.  Saunassa parasta oli että sitä pystyy liikuttelemaan ja sen saa mihin haluaa, se on myös todella hieno, se on elämys! – Kristian Eklund, Yksikönpäällikkö Stark Suutarila
 •  

   

  Paras trailerisauna noin 40:stä jossa ollu. Lämmin suositus. – Timo Ylikarhu

 •  

  Ihan huikea saunakokemus! Sauna on todella kaunis ja isompi kuin miltä se näyttää ulsopäin. Siinä on ihana toi ikkuna, aukeaa kauniit maisemat. Kiuas on ihan huikeen hyvä, löylyt on hyvät, ja mahtuu paljon porukkaa. Siis tykkään kaikin puolin ja suosittelen kyllä! – Samuel Aarnio
YHTEISTYÖSSÄ 
Palju
Palju
Palju
Palju